Overslaan naar content

Stories

Hoe ervaren docenten, onderzoekers en ondersteunend personeel werken bij ArtEZ? Je leest het in deze stories; van praktische zaken als reistijd en zelf je werk indelen tot hoe het is om te werken tussen zoveel gepassioneerde collega’s. 

Margriet van Maaren-de Groot Receptionist en telefonist

Naast het opnemen van telefoontjes, vragen beantwoorden, aannemen van pakketjes en het in de gaten houden van toeters en bellen, is Margriet van Maaren-de Groot vaak hét gezicht van ArtEZ in Arnhem. Wat komt er allemaal kijken bij de functie van receptionist en telefonist bij ArtEZ? Margriet deelt haar verhaal in deze story. 

Story Margriet

Joost Clement HR-adviseur

Joost Clement werkt als HR-adviseur voor de masteropleidingen van ArtEZ en ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle. Hij woont in Den Velde, gemeente Hardenberg en reist voor zijn werk op en neer tussen huis, Zwolle en Arnhem. Hoe bevalt dat? Joost vertelt erover in deze story.  

Story Joost

Charlotte Ben Gershon Coördinator Center for Teaching & Learning

Charlotte is binnen het Center for Teaching & Learning (CTL) van ArtEZ verantwoordelijk voor trainingen op het gebied van professionalisering. Aan welke trainingen hebben medewerkers binnen ArtEZ behoefte? Charlotte vertelt welke mogelijkheden ArtEZ hierin biedt.  

Story Charlotte

Koen de Graaf Werkplaatsinstructeur Grafiek (druktechnieken) – ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle

Koen geeft cursussen aan studenten en begeleidt hen praktisch wanneer zij met bepaalde technieken willen werken. Waarom kiest hij voor dit werk? En hoe is zijn contact met studenten binnen ArtEZ? Koen vertelt erover in deze story.  

Story Koen

Jan-Wolter Smit Docent Popgeschiedenis | expert in onderwijsinnovatie | Lerarenopleider – ArtEZ Conservatorium

Jan-Wolter Smit werkt als Docent Popgeschiedenis, expert in onderwijsinnovatie en Lerarenopleider bij ArtEZ Conservatorium in Enschede. Dat combineert hij met zijn werk als Head of Education bij LessonUp. Volgens 3FM is hij de leukste geschiedenisdocent van Nederland! Hoe bevalt werken bij ArtEZ hem?  

Story Jan Wolter