Overslaan naar content

Werken bij het Servicebedrijf

Alle studenten, docenten en onderzoekers die bij ArtEZ rondlopen worden ondersteund in hun werkzaamheden en studie door zo’n 200 medewerkers van het Servicebedrijf. Deze medewerkers vind je in het management en in ondersteunende functies. Denk aan functies op het gebied van: marketing & communicatie, onderwijs & kwaliteit, financiën, inkoop, HR, ICT, facilitaire zaken, administratie en de bibliotheek. Deze functies dragen bij aan de hoge kwaliteit van onderwijs die ArtEZ biedt. Spreekt het jou aan om op één van deze ondersteunende afdelingen te komen werken? Kijk dan welke vacatures binnen het Servicebedrijf we op dit moment open hebben staan.  

Hoe is het werken binnen het Servicebedrijf?

Kom je werken binnen ons Servicebedrijf dan betekent dat: meedenken over de kwaliteit van onze organisatie. Ook vernieuwingen in het kunstonderwijs heb jij op je radar. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en profesioneel vlak en je wordt aangemoedigd om zelfstandig zaken op te pakken. Dat maakt iedere functie binnen ons Servicebedrijf uitdagend en afwisselend. Als medewerker van het Servicebedrijf werk je aan jouw expertisegebied binnen je eigen team en ook samen met de andere Servicebedrijfafdelingen, de academies en andere organisatie-onderdelen.

Verhalen van medewerkers

Hoe vinden docenten, onderzoekers en ondersteunend personeel het om bij ArtEZ te werken? Je leest het in deze stories; van praktische zaken als reistijd en zelf je werk indelen tot de voor- en nadelen van werken tussen zoveel gepassioneerde collega’s. 

Story Koen