Overslaan naar content

Solliciteren bij ArtEZ

Leuk dat je geïnteresseerd bent om ons te komen versterken in het onderwijs, als onderzoeker of als één van onze medewerkers die ondersteunt vanuit het Servicebedrijf.  Besluit je te solliciteren, dan lees je hier hoe de procedure rondom jouw sollicitatie er dan uitziet. 

Plaatsen vacature

Wij plaatsen de vacature standaard op onze website en op www.werkenbijhogescholen.nl en delen deze via LinkedIn. 

Reacties

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je via de link in de vacature op de website je cv en motivatiebrief uploaden.  

Beoordelen reacties 

De sollicitatiecommissie die hoort bij de vacature waar jij op reageert, neemt alle motivatiebrieven en cv’s door. Op basis daarvan beslist zij met wie ze wil kennismaken. Word je niet uitgenodigd voor een gesprek? Dan ontvang je daarover altijd bericht per mail.  

Eerste gesprek

Je eerste gesprek heb je met je mogelijke toekomstige collega’s en/of leidinggevende. Zo leer je meteen meerdere mensen binnen de opleiding of afdeling kennen. Besluiten we na dit eerste gesprek dat we toch met iemand anders verder gaan, dan bellen we je daarover op. 

Tweede gesprek

Willen we je na het eerste gesprek beter leren kennen? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Hierin gaan we dieper in op wat de functie precies inhoudt en hoe jij hier invulling aan wilt gaan geven. Soms maakt een proefopdracht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Gaan we na het tweede gesprek niet met elkaar verder? Dan bespreken we dat telefonisch. Ben jij en zijn wij nog steeds enthousiast? Dan kunnen we door naar het arbeidsvoorwaardengesprek! 

Arbeidsvoorwaardengesprek 

Voor het arbeidsvoorwaardengesprek neemt onze afdeling HR contact met je op om via teams of live een afspraak in te plannen. Tijdens dit gesprek word je meegenomen in het aanbod voor de specifieke functie en alle arbeidsvoorwaarden die ArtEZ hanteert.  

Arbeidsovereenkomst 

Zijn we tot een goede arbeidsovereenkomst gekomen, dan bevestigt HR dit per e-mail en vraagt de nodige informatie aan je voor het opstellen van je contract. Na het ondertekenen daarvan ben je officieel in dienst bij ArtEZ. Welkom! 

Onboarding

Introductie vindt binnen ArtEZ op twee lagen plaats: 

Binnen je eigen afdeling

Hierin begeleiden collega’s je werkinhoudelijk op weg via ons inwerkprogramma. We zorgen ervoor dat we jou van de juiste informatie voorzien, dat alles praktisch voor je geregeld is, dat je concreet aan de slag kunt en dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. 

ArtEZ breed

Twee keer per jaar is er een introductiedag voor alle medewerkers die dat kwartaal bij ArtEZ begonnen zijn. Hier vertellen verschillende afdelingen over wat zij doen. Ook het College van Bestuur, HR en studentenzaken vertellen je wat je moet weten en heten je welkom. 

Kom je ons versterken?

Kun jij je vinden in het kunstonderwijs waar ArtEZ voor staat? Kom ons dan versterken in het onderwijs, als onderzoeker of als één van onze medewerkers die vanuit het servicebedrijf ondersteunend aanwezig zijn. Op deze pagina lees je welke vacatures er momenteel openstaan.